XP Power
flow-image

95 % högeffektiv strömförsörjning förändrar utformningen av system med hög tillförlitlighet

Detta material presenteras av XP Power

Storleken eller energitätheten för ett nätaggregat är ett viktigt kriterium när du väljer den optimala produkten för en viss tillämpning. I tillämpningar där fläktar inte är önskvärda på grund av buller- eller tillförlitlighetsproblem, blir effektiviteten av största vikt. Strömförsörjningstekniken har utvecklats till en punkt där man kan uppnå effektivitet i 90-95 %-intervallet. För att sätta detta i sitt sammanhang skulle en typisk strömförsörjning under 1980-talet ha legat i storleksordningen 75 % effektivitet.

Ladda ned faktabladet för att få veta mer.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att begära den här resursen godkänner du våra användarvillkor. Alla data skyddas av vårt sekretessmeddelande. Om du har ytterligare frågor kan du skicka ett e-postmeddelande till dataprotection@headleymedia.com .

Relaterade kategorier Analog, Operationsförstärkare, Instrumentering/precision op-förstärkare, ADC och DAC, Komparatorer, Designverktyg och simulering, Komponenter, Resistorer, SMD-passiv, Kondensatorer, Induktorer, Anslutningar, Omkopplare, Transformatorer, PCB-substratteknik