TTI
flow-image

EMC-utmaningar i uppkopplade bilar

Detta material presenteras av TTI

Nya fordon innehåller massor av elektronik. Trender som den ”uppkopplade bilen”, stödsystem för förare och övergången till halvt självständiga eller helt autonoma fordon skapar en enorm efterfrågan på elektronik. Med så många elektroniksystem i närheten av varandra ökar dock risken för EMI-problem dramatiskt.

I det här faktabladet undersöker TTI några av de EMI/EMC-utmaningar som finns i moderna fordon och hur nya fordonsinnovationer kommer att behöva robusta och motståndskraftiga skyddsmetoder.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att begära den här resursen godkänner du våra användarvillkor. Alla data skyddas av vårt sekretessmeddelande. Om du har ytterligare frågor kan du skicka ett e-postmeddelande till dataprotection@headleymedia.com .

Relaterade kategorier Bilindustri, Bilbelysning, Elektronik till kaross, Ljud och infotainment, HMI, Connected Car (V2X) -tekniker, ADAS och självkörande fordon, Bilsensorer, Militär/rymd/flygindustri, Robusta datorer, Screenade och COTS-komponenter, Strålningshärdade komponenter och system, Hög tillförlitlighet, Mikrovåg och radar, Drönarteknik