Mouser Electronics
flow-image

Hålla jämna steg med trådlösa protokoll

Detta material presenteras av Mouser Electronics

Elektronikindustrin sover aldrig. Den tekniska utvecklingen driver den globala industrins slagsida och genomsyrar allt. Ett exempel är trådlös kommunikation. Wi-Fi-, Bluetooth®- och mobilkommunikation kan vara välkända och tillförlitliga metoder, men deras specifikationer och prestandafunktioner har i dag utvecklats avsevärt från och med den tidpunkt då de först introducerades.

I den här artikeln undersöker vi några av de senaste förändringarna inom trådlös kommunikation som håller på att utvecklas i branschen. För det första lyfter vi fram innovationer kring Wi-Fi, inklusive Wi-Fi 6, Wi-Fi HaLow, och går sedan vidare till de relativt nya trådlösa metoderna SigFox och Lora.

Ladda ned den nu för Wi-Fi 6, Wi-Fi HaLow och LPWANS – allt du behöver veta!

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att begära den här resursen godkänner du våra användarvillkor. Alla data skyddas av vårt sekretessmeddelande. Om du har ytterligare frågor kan du skicka ett e-postmeddelande till dataprotection@headleymedia.com .

Relaterade kategorier Bilindustri, Bilbelysning, Elektronik till kaross, Ljud och infotainment, HMI, Connected Car (V2X) -tekniker, ADAS och självkörande fordon, Bilsensorer, Kommunikation, Trådlösa nätverks-IC:er och moduler, Närfältskommunikation (NFC), Sub-GHz/ISM-bandradio, Mobiltelefon, LPWAN-tekniker, Inbäddad, Mikrostyrenheter, Utveckling och felsökningsverktyg, Utvärderingskort, SBC:er och moduler, Inbäddade operativsystem och programvara, Edge computing, Industri, Industry 4.0-teknik, Industriellt nätverk, ATEX-utrustning och design, PLC:er och industridatorer, Elektroniska säkerhetssystem, Avkänning och automatisering, IIoT, Optoelektronik, Optiskt nätverk, Indikator-LED-lampor, LED-optik och ljusguider, Bildsensorer, Displayer, Optoisolatorer/kopplingar