Mouser Electronics
flow-image

Arduino – resan fortsätter ...

Detta material presenteras av Mouser Electronics

Elektronikindustrin är inte främmande för innovation. Det finns förmodligen hundratals nya produkter som lanseras varje dag – vissa är upprepade utgåvor av produktserier som redan är i produktion, medan andra presenterar en helt ny teknik. Deras framgång, liksom för alla produkter, tenderar att bero på en komplex blandning av marknadsbehov, tidsläglighet och tur. När den öppna mikrostyrenhetsbaserade utvecklingsplattformen Arduino lanserades 2005 fanns det definitivt ett behov på marknaden, och tidpunkten kunde inte ha varit bättre.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att begära den här resursen godkänner du våra användarvillkor. Alla data skyddas av vårt sekretessmeddelande. Om du har ytterligare frågor kan du skicka ett e-postmeddelande till dataprotection@headleymedia.com .

Relaterade kategorier Kommunikation, Trådlösa nätverks-IC:er och moduler, Närfältskommunikation (NFC), Sub-GHz/ISM-bandradio, Mobiltelefon, LPWAN-tekniker, Inbäddad, Mikrostyrenheter, Utveckling och felsökningsverktyg, Utvärderingskort, SBC:er och moduler, Inbäddade operativsystem och programvara, Edge computing