BlackBerry QNX
flow-image

Det förflutna, nuet och framtiden för IT-säkerhet för inbäddade system

Detta material presenteras av BlackBerry QNX

Det enda system som är säkert mot cyberhot är det system som aldrig slås på. Även om det här är en överdrift som är avsedd att belysa hur allvarliga säkerhetshot som omger enheter som våra datorer och telefoner, är det något att tänka på eftersom hoten mot inbäddade system ständigt ökar.

Idag spelar alla de ständigt förekommande anslutningsmöjligheterna, konsolideringen av funktioner och automatisering en viktig roll när det gäller att möjliggöra nya funktioner hos programvarudrivna enheter, samtidigt som nya hot tillkommer. Och även om du inte kan stoppa utvecklingen, finns det saker du kan göra för att begränsa de sårbarheter som följer med nya och utvecklande system.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att begära den här resursen godkänner du våra användarvillkor. Alla data skyddas av vårt sekretessmeddelande. Om du har ytterligare frågor kan du skicka ett e-postmeddelande till dataprotection@headleymedia.com .

Relaterade kategorier Inbäddad, Mikrostyrenheter, Utveckling och felsökningsverktyg, Utvärderingskort, SBC:er och moduler, Inbäddade operativsystem och programvara, Edge computing